Aşağıda belirtilen katılımcı kriterleri dahilinde KURS KATILIMI ÜCRETSİZDİR.
Katılımcı Kriterleri:
-Eğitim alacak katılımcıların yurt içinde öğrenim gören ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencileri ya da en az lisans derecesine sahip, üniversite/eğitim ve araştırma hastanesi/araştırma enstitüsü ya da Ar-Ge kuruluşunda çalışan araştırmacılardan oluşacaktır.
– Fen ve Sağlık Bilimleri bölümlerinde öğrenim gören katılımcılara öncelik sağlanacaktır.
– Katılacak öğrencilerin alttan dersinin bulunmaması gerekmektedir.
– Not ortalamasının 4 üzerinden 3.00 ve üzeri olması (eşitlik durumunda AGNO’su daha yüksek olan adaylar tercih edilecektir). Farklı not sistemi uygulayan üniversitelerden başvuran adayların not ortalamaları YÖK’ün 4.00/lük not dönüşüm tablosuna göre hesaplanacaktır.
– Başarı sıralamaları aynı olan (transkript notları) adayların seçiminde ise etkinliğe başvuru sıralamaları (başvuru tarihleri) dikkate alınacaktır.
– Katılımcı adayların cinsiyet dağılımının mümkün olduğunca eşit olmasına dikkate edilecektir.
– TÜBİTAK-Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS) Veri Tabanına kayıtlı olmalıdır.
-Türkiye genelinden farklı şehirlerden gelecek katılımcılar olmasına dikkat edilecektir. Değerlendirmeler başvuru sırası dikkate alınarak yapılacaktır.
– Devam zorunluluğu en az %80 olmakla beraber katılım sağlamayan kursiyerlere katılım belgesi verilmeyecektir.
– Etkinlik 08:00’da başlayacak olup 11:45’e kadar teorik eğitim her bir ders saatinde 45 dk ders, 15 dakika mola sistemi uygulanacaktır. 11:45-13:00 arası öğle yemeği verilecektir. Ardından 13:00 ve 16:45 saatleri arasında uygulamalı eğitim yapılacaktır.
– Katılımcılara Harran Üniversitesi tarafından katılım belgesi verilecektir. *Katılımcıların kişisel bilgisayarları ile katılması gerekmektedir.
Harran Üniversitesi Sosyal Tesis Misafirhanesi: Katılımcılar ve eğitmenler için konaklama ihtiyacının karşılanması için Harran Üniversitesi bünyesinde bulunan Sosyal Tesis Misafirhanesi kullanılacaktır.